Over ons

1tot5.nl verzorgt evaluaties binnen de opleidingenmarkt en alleen binnen de opleidingenmarkt. Dit doen wij op zeer efficiënte, transparante en betrouwbare wijze. Cursisten vullen namelijk na de training via 1tot5.nl op hun smartphone, laptop of tablet in nog geen 2 minuten een volledige evaluatie van de training in. Deze is vervolgens direct gekoppeld aan de site van de opleider en partners, waardoor andere geïnteresseerde cursisten geholpen worden bij hun keuze.

Betrouwbaarheid is cruciaal voor 1tot5.nl, vandaar dat onze manier van werken gebaseerd is op het betrouwbaarheidsmodel van McKinsey.


Aantal
Des te meer beoordelingen, des te geloofwaardiger het gemiddelde cijfer is. Het aantal evaluaties is dan ook van het grootste belang! Daarom richten wij ons uitsluitend op de opleidingenmarkt en vult +90% van de cursisten van onze partners de evaluatie in.

Wie
Cursisten geven bij de evaluatie ook aan wat hun functie is, waardoor geïnteresseerde cursisten kunnen zien hoe anderen met een vergelijkbare functie (peers) de training hebben ervaren. Daarnaast kunnen geïnteresseerde cursisten direct oud-cursisten (Expert Reviewers) per mail vragen stellen over de training; oftewel het best mogelijke onafhankelijke advies!

Wat
Cursisten evalueren zowel de training als de trainer, maar ook de locatie, materialen, de prijs-kwaliteit verhouding, etc. Zo krijg je als cursist het beste overallbeeld voordat je de training daadwerkelijk boekt!

Hoe
De trainingen worden zowel kwantitatief als kwalitatief geëvalueerd! Hierdoor weet je niet alleen het gemiddelde cijfer, maar ook hoeveel cursisten de training aanbevelen en wat ze er inhoudelijk van vinden.

Waar
De trainingen worden geëvalueerd via het onafhankelijke platform 1tot5.nl. Om de kwaliteit te maximaliseren en fraude te voorkomen, verifiëren wij elke evaluatie. En omdat wij privacy een groot goed vinden, benadrukken we graag dat je altijd anoniem je evaluatie kunt achterlaten en dat we je e-mailadres uitsluitend gebruiken ter verificatie!