Bel ons vandaag! 085 - 40 19 548|info@edubookers.com
Home2020-09-08T17:56:09+02:00

Edubookers maakt opleiders happy!

Ervaringen van onze opleiders

“Verfrissende aanpak, goed platform, heldere afspraken en prettige mensen. Ook de incompany aanvragen zijn concreet en hoogwaardig. Aanrader!”

Dustin ZweersDirecteur BridgeMoore
Business School

“Edubookers helpt ons om de grootste online opleider van Nederland te blijven. De samenwerking is intensief vanuit de gedeelde missie om Nederland te laten leren.”

Matthijs Akkenaar
Commercieel directeur SkillsTown

“Vanaf livegang ontvangen we dagelijks inschrijvingen en het aantal groeit ook gewoon door. Daarnaast is het contact met de klantenservice super fijn. Ook maken we dankbaar gebruik van de evaluatietool, waarmee we ook sterren in Google krijgen. Top! ”

Arend Flier
Directeur Wincoop Veiligheidstrainingen

START VANDAAG
Ontvang direct inschrijvingen voor je trainingen.

Start vandaag

3 extra verkoopkanalen!

Edubookers.com

  • De beste zoek & boek ervaring voor cursisten

  • Uitsluitend gerichte bezoekers

  • Laat je aanbod shinen: reviews, brochures, foto’s, video’s, korting, startgarantie, etc.

  • Gigantisch bereik: van eenmanszaak tot aan corporates als Philips, Eneco, Randstad, Achmea en vele anderen.

Business Portal

  • Dé One-Stop-Shopping oplossing voor opleidingen voor organisaties

  • Toegang tot tientallen organisaties met +20.000 medewerkers die uitsluitend boeken via Edubookers

  • Automatisch preferred supplier, zonder effort!

Whitelabels

  • Steeds meer organisaties gebruiken de Edubookers catalogus in de eigen look & feel als onderdeel van hun eigen business model

  • Gigantisch extra bereik voor onze opleiders

  • Bekende whitelabels zijn: Loket.nl, verschillende uitzend- en payrollorganisaties, HRCommunity en vele anderen.

De Booking.com van opleidingen

Het vinden van een opleiding is bij Edubookers net zo makkelijk als het vinden van een hotel op Booking. Daarom maken +500.000 mensen jaarlijks gebruik van het platform.
Opleiders kunnen zichzelf maximaal onderscheiden met goede content, positieve reviews, startgarantie, kortingen en vele andere zaken.

Gratis de beste evaluatietool voor opleidingen!

Met 1tot5.nl bieden we onafhankelijk de beste evaluatietool. Binnen 2 minuten evalueren cursisten digitaal de specifieke training. Meer dan 90% van de cursisten vult de evaluatie in! Deze kun je natuurlijk op je eigen website tonen middels de gratis widget.
Ook leveren deze evaluaties de felbegeerde sterren op in Google, mede door onze partnership met Google-partner de Feedback Company.

Veel gestelde vragen

Vind hier het antwoord op de meest gestelde vragen of neem gewoon contact met ons op, we helpen je graag!

Moeten wij jullie een factuur sturen?2019-01-31T15:13:18+01:00

Nee, dat hoeft niet. Wij verzorgen de volledige facturatie. Elke 1ste van de maand zetten wij een creditfactuur klaar in het account van de opleider. Deze betalen wij vervolgens binnen 30 dagen uit. Mocht het voor je boekhouding nodig zijn om een factuur te sturen, stuur deze dan naar info@edubookers.com.

Wanneer betalen jullie uit?2019-01-31T15:12:20+01:00

Elke 1ste van de maand zetten wij een creditfactuur voor je klaar in je dashboard. Deze betalen wij vervolgens binnen 30 dagen uit.

Hoe kan ik een korting instellen voor meerdere deelnemers?2019-01-31T15:05:47+01:00

Log in en ga naar je dashboard. Klik hierna op ‘Trainingen’ aan de linkerkant. Vervolgens selecteer je de gewenste training(en) door het vierkantje voor de titel aan te klikken.

Klik hierna op ‘Bewerken’ in het drop-down menu. Je krijgt dan verschillende opties te zien, kies voor de optie ‘Korting meerdere deelnemers’. Hierna kun je het kortingspercentage per deelnemer instellen. Wanneer je een korting bij een tweede deelnemer instelt dan geldt dit ook voor de derde, vierde, vijfde etc.

Klik als laatste op ‘Toepassen’, de wijzigingen worden hiermee opgeslagen.

Let op! De deelnemerskorting komt bovenop de korting in een periode. Dus als er al 10% korting op zit en je wil bij een tweede deelnemer 5% korting geven. Dan dien je bij de tweede deelnemer 15% korting in te stellen.

Hoe kan ik ons logo wijzigen?2019-01-30T10:30:19+01:00

Dit kan je niet zelf doen. Stuur je logo, in zo’n groot mogelijk formaat, naar info@edubookers.com. Wij doen onze best om je logo dezelfde dag nog aan te passen.

Hoe kan ik de opleidersinformatie aanpassen?2019-01-31T15:03:34+01:00

Dit kan je niet zelf doen. Stuur de gewenste tekst vooral naar ons, info@edubookers.com. Wij passen het graag voor je aan.

Hoe kan ik visuele content toevoegen?2019-01-31T15:02:14+01:00

Dit kan je niet zelf doen. Stuur de gewenste sfeerafbeeldingen en/of video’s naar ons, info@edubookers.com . Wij voegen het met alle plezier voor je toe.

Hoe kan ik meerdere trainingen tegelijk aanpassen?2019-01-31T15:01:36+01:00

Dit kan via een bulkbewerking. Log in en ga naar je dashboard. Klik hierna op ‘Trainingen’ aan de linkerkant. Vervolgens selecteer je de gewenste trainingen door het vierkantje voor de titel aan te klikken.  Klik hierna op ‘Bewerken’ in het drop-down menu. Je krijgt dan verschillende opties te zien. Kies de gewenste optie en sla de wijzigingen hierna op.

Wat is jullie fee bij een incompany aanvraag?2019-01-30T10:35:55+01:00

Bij een incompany aanvraag hanteren wij een fee van 10% over het excl. btw trainingsbedrag.

START VANDAAG
Ontvang direct inschrijvingen voor je trainingen.

Start vandaag
Go to Top