Opleiders

Voor opleiders is het gebruik van 1tot5.nl geheel kosteloos*! Met 1tot5.nl ben je volledig in control over de evaluaties van je eigen trainingen en daarmee lossen we de volgende problemen voor je op:
  • Geen papieren evaluaties meer aan het eind van de training die lastig te verwerken zijn.
  • Niet meer afhankelijk van derden voor het opbouwen van je online reputatie.
  • Eindelijk beter vindbaar in Google doordat wij “sterren” toekennen aan de organische zoekresultaten van onze partnerwebsites.

Hoe werkt het?Online evaluatieformulier
Het evalueren is erg eenvoudig. Via een laptop, tablet of smartphone heeft een cursist in minder dan 2 minuten zijn evaluatie achtergelaten!Widget
De evaluaties zijn middels onze widget direct beschikbaar op je eigen site en die van onze partners, zoals edubookers.com. De widget is vanzelfsprekend volledig te integreren op de eigen site.

In de widget communiceren we 3 kengetallen:
  • Aantal evaluaties (veel evaluaties = hoge geloofwaardigheid)
  • Het percentage van de cursisten die de opleider aanbeveelt
  • Het gemiddelde cijfer wat de cursisten de opleider hebben gegeven

Deze informatie is opgebouwd vanuit trainingsniveau en is dus ook per training beschikbaar. Zo kun je geïnteresseerde cursisten maximaal helpen in hun zoektocht naar de beste training. Omdat wij in de evaluatie vragen naar de functie van de cursist, zien geïnteresseerde cursisten direct wat hun peers van de training vonden. Daarnaast biedt de feature “Expert Reviewer” geïnteresseerde cursisten de mogelijkheid om oud-cursisten direct per mail hun vragen te stellen. Zo creëert 1tot5.nl maximale transparantie, kennisoverdracht en keuzehulp!

Ik wil meedoen!
Dat begrijpen we en we verwelkomen je dan ook graag! Wij werken niet met ingewikkelde contracten en zoals gezegd is onze dienst gratis*! Onze enige voorwaarden staan in de Algemene Voorwaarden. Dus meld je aan via info@1tot5.nl en we nemen z.s.m. contact met je op. Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar op 085-4019548.

*als partner van edubookers.com